F R E D A G

Hej kompisar!

Idag så har jag och El Bruto arbetat med NH. Igår så såg jag på väderleksrapporten att det skulle vara riktigt skitväder idag från klockan 12, så jag var i stallet vid 20 över sju i morse för att hinna vara där utan regn. Det gick finemang, vi stod ute och borstade och grejade i godan ro. När jag kom hem så började det att spöregna, så jag är väldigt nöjd med mitt val att stiga upp i ottan.

Nu har jag varit iväg och skickat ett par paket, men också hämtat ut ett paket. Min låtsaskusin gifter sig senare i sommar, och jag har haft panach över vad jag ska ha på mig. Jag har försökt hitta någon riktigt fin vintageklänning, men jag går verkligen bet. Ju längre tiden går desto mer panach har jag fått, så jag beställde faktiskt hem en nyprosucerad från Nelly.com, som dock ser ut som om den är en sen 50-talare eller tidig 60-talare. Superfin, och jag får väl väga upp det hemska med att ha en nyproducerad klänning genom att ha väska och skor från 40-talet.

IMG_3623

Just nu så ska jag städa lite, och jag har hittat en livesändning från Aachen-hoppningen, så det får bli i bakgrunden. De pratar dock tyska, och jag kan inte ett spår tyska. Men men, hästar är det i alla fall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>