Calleth you, commeth I

Hej kömpisar!

Jag har inte riktigt haft tid att blogga. Igår så var jag i stallet tidigt, och Brutus bjöd på ett väldigt bra pass i paddocken. Sedan drog jag hem, var ute med kaninerna en sväng, och på kvällen så styrde vi kosan mot Trollhättan för Fallens dagar. Jag har faktiskt bara besökt Fallens i konsertsyfte, sist gång så var det Miss Li, innan dess så var vi på Rix FM festival (hehe) och nu så var det den bästa av dem alla. Ola Salo.

Jag kan inte beskriva hur mycket herr Salos musik betyder för mig, hans texter och melodier. Hans smarta citat, hans utstrålning, och all pepp från musiken. Jag ville aldrig att konserten skulle ta slut, jag hoppade, peppade, och bjöd på rejäl falsksång då jag i överpeppat tillstånd sjöng med i varenda ord. Låtarna betyder så mycket, kanske framförallt It takes a fool to remain sane och Calleth you, commeth I. (Den sistnämnda titeln funderar jag faktiskt på att tatuera in någonstans. Mamma, om du läser detta, jag lovar att det kommer att bli awesome, och jag ska inte göra tatueringen i pannan) Ola är verkligen en förebild, innifrån och ut.

IMG_3681

IMG_3666

Heh, ser ni mig där i publiken? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>