Yaaay! eller Neeeej! Pt. 1

Jag tänkte att jag ska testa att köra en ny grej- jag kallar det yaay! eller neeeej! Jag väljer en kategori av produkter till häst eller ryttare, och så klickar jag mig in på en webbshop. Sedan så väljer jag ut två produkter, den ena är en sådan som jag skulle kunna tänka mig att köpa och som jag tycker är snyggast, och den andra är en sådan som jag tycker är mindre snygg (eller rent av ful…) Idag kör vi på en kategori som jag själv just nu söker mycket efter, då jag letar efter nya ridstövlar. Jag tycker att de där plaststövlarna är de absolut fulaste som finns på marknaden, men jag tänkte att det skulle vara lite väl lätt att ta dem. Kom ihåg att detta är mina personliga åsikter, jag driter fullständigt i vad du har på dig, känner du dig kränkt eller till och med sekundärkränkt så skicka mig ett fax så ska vi se om vi inte kan lösa det.

Så, dagens kategori är ridstövlar, och webbshoppen blir HÖÖKS.

yaay

Läderridstövel Veneto CRW®

Bildkälla: https://www.hooks.se/produkt/laderridstovel-veneto-crwr/37329/37335/

CRW Veneto

Dessa stövlar från Hööks eget märke CWR tycker jag är grymt snygga! Jag har för mig att de har funnits i brunt också, och det är nog ännu snyggare. Jag gillar stövlar som har snörning hela vägen, för då kan en göra stövlarna större om vintern om en vill ha tjockare strumpor under. Jag hittade faktiskt tjocka knästrumpor på Gekås, så det har jag alltid på vintern nu för tiden. Jag tycker dessutom att spännet är en riktigt snygg detalj. Jag vet dock att det är många som inte gillar dessa stövlar.

Pris: 1899 kronor

De finns att köpa här: https://www.hooks.se/produkt/laderridstovel-veneto-crwr/37329/37335/

 

neeej

Läderridstövel Veiga CRW®

Bildkälla: https://www.hooks.se/produkt/laderridstovel-veiga-crwr/60640/60624/

Även dessa stövlar är från CRW. Egentligen så är det väl inget större fel på själva stöveln, men alltså färgen… Näääe. Jag gillar den inte. Men det är väldigt smart med de där hakarna för snörningen, då går det ju att reglera storleken riktigt ordentligt. Jag tror att dessa stövlar skulle vara en riktig hit i svart läder, eller kanske i mörkbrunt!??

Pris: 2749 kronor

De finns att köpa här: https://www.hooks.se/produkt/laderridstovel-veiga-crwr/60640/60624/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>