Im the king of the world

Hej på er! 

Idag blir det ingen mer bloggning än detta lilla inlägg. Jag hade planerat in en hel rad inlägg, men jag har så fruktansvärt ont i kroppen så det blir inget med det. Jag får värk i kroppen ibland, ofta så har jag bättre och sämre perioder. Just nu så verkar det som om jag är på väg in i en sämre period tyvärr. Så jag har smort in hela mig i liniment (Radital från hästavdelningen, faktiskt). Det tar inte bort smärtan, men det känns lite bättre i alla fall. Så nu hoppas jag på att stensomna, och att jag vaknar imorgon och att jag inte har det minsta ont. Det ska bli 28 grader imorgon också, så jag satsar på att vara i stallet klockan 7, så att jag och El Bruto hinner skritta ut i skogen innan det blir för varmt. 

  
Från gårdagens pass; ”Im the king of the world!” 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>