S Ö N D A G 

Yo! Klockan är 11, jag har varit i stallet, käkat lunch, och nu sitter jag ute hos kaninerna och ska läsa lite tänkte jag. Väderleksrapporten visade 28 grir idag, så jag var i stallet tidigt för att hinna rida innan det blev för varmt. Jag och Brutus skrittade bara ut en runda och tog det lugnt. 

Nu ska jag sitta ute ett par timmar, senare idag så tänkte jag riva ur ALLT ur min klädkammare och storstäda. Då ska jag passa på att inventera alla kläder, för att se om något saknas innan vi ska till Gekås på torsdag. Idag har jag inte lika ont i kroppen, så min förhoppning är att jag ska kunna skriva alla de inlägg som jag egentligen tänkte skriva igår. 

  

Just nu så läser jag denna bok, väldigt intressant. Jag har tidigar läst Sofia Åkermans självbiografi zebraflickan, och den tyckte jag var jättebra. Så det är faktiskt tips på böcker det! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>