#GOOOOOOOOOOOALS!

Minns ni att jag i början av juli skrev att jag skulle samla ihop 2000 kronor till ett par Soft up stigbyglar endast genom att sälja saker jag hade hemma? Jag tänkte ju köpa ett par sådana stigbyglar i mars när det var Eurohorse, men jag backade i sista sekund eftersom 2000 kronor är fruktansvärt mycket för ett par stigbyglar. 2000 brukar alltså vara mässpris för stigbyglarna, annars kostar de 2500 kronor. Målet var 2000 kronor innan den 30 juli, för då åker jag på Varberg Horseshow, och där är det mässa.

Jag lade ut en massa vintageplagg och hästsaker till salu på Facebook och på Hästnet, och så bestämde jag mig för att om jag får A i minst ett av ämnena i skolan (jag läste två ämnen under vårterminen) så fick jag skjuta till 500 kronor ur egen ficka. Jag har fått A, men faktum är att jag inte behöver lägga till de pengarna, för jag har nämligen passerat 2500 kronor genom att bara sälja saker. Woop woop!

Det blir ju nästan som att stigbyglarna blir gratis, eller att jag får dem i present av mig själv ”från dåtiden”. För pengarna är ju ifrån sådant som jag köpt och använt, men som sedan har legat i förrådet. Detta är #goals

Ph; https://www.hooks.se/produkt/stigbyglar-softup-pro-freejumpr/56712/56714/

Nu är frågan om jag ska välja beige eller bruna stigbyglar? Jag tror att det lutar mot bruna, det känns som om det är mer lättmatchat. Vad hade ni valt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>