Varberg horseshow dag 1

Nu ni! Nu är det dags! 

På biljetten stod det 8:00, men så skrev de på sin Facebook att första start inte var fören klockan 9:00 idag. Första klassen var dessutom inga större namn med och hoppade, det var Gekås Open med rätt okända ryttare. Så min tanke var att gå på mässan under första klassen. Men mässan tog på riktigt 15 minuter att gå över, och då har jag räknat in tiden då jag stod i provrummet och provade kläder. Det finns EN butik med hästsaker, och så Gina Tricot med kläder. Där har jag faktiskt köpt två supersnygga västar, en beige och en svart, för 49 kronor styck. 

Nu sitter jag och tittar på framhoppningen (jag har bästa platsen, sitter precis vid framhoppningen, har ryttargången framför mig, och ser hela tävlingsbanan i perfekt vinkel) Så nu ska här insupas inspiration, och så trendspottas. Jag kan bjuda på två trender från framridningen redan nu; graman, och att ha en fodrad väst ovanpå t-shirten. Här sitter jag i t-shirt och tycker att det är varmt, och ryttarna rideromkring med väst. Jag kanske borde ta tillfället i akt nu när jag är vid framhoppningen, och fråga om de fryser? 

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>