Haaaaaaaauleluleah! Pt. 2

Här kommer en liten sammanfattning av vad jag hittade på mässan under Varberg Horseshow, på Börjes och på Svensk Ridsport. Vi tar oss en kik! mässa7

Det första jag köpte var en svart väst från Gina Tricot. Priset? 49 kronor. Visst är den galet snygg? Jag ser fram emot att använda denna i höst, tillsammans med en kabelstickad tröja under. Nice! När jag gick från Gina Tricot så ångrade jag mig med en gång, så när nästa klass var slut så pilade jag tillbaka dit och köpte en beige också. mässa8 mässa9

Alltså hur snygga är de inte!? 😀 Borås Fältridklubb står det på ryggen, men äsch, jag gillar dem ändå.

mässa6

Inne på Hästkällaren så köpte jag en present till Brutus, nämligen en slicksten till Brutus med lakritssmak. Jag köpte en sådan här till honom när han hade hovböld för ett par år sedan, men han tyckte inte om smaken (morot). Brutus är dock helt galen i lakritsgodis, så jag köpte en sten med lakritssmak till honom. När jag öppnade förpackningen så upptäckte jag dock att det inte var något hål igenom den. Det måste nämligen vara det, eftersom en sätter stenen på en pinne på en hållare för att kunna hänga upp stenen. Jag ska se om jag inte kan göra ett hål lite försiktigt för att få det att fungera. 39 kronor betalade jag.

mässa1

Samma dag som vi åkte till Gekås så upptäckte jag att mina favoritridbyxor gått sönder. De var helt tunnslitna i tyget, så det hade inte fungerat att laga dem. Jag höll modet uppe, eftersom jag  köpt byxorna i fråga på Gekås, men jag hittade dem tyvärr inte. Men på Hästkällaren så hittade jag ett par ersättare; hög midja, bekväma och med stora fickor. 495 kronor betalade jag.

mässa5

På vintern så har Brutus alltid väldigt känslig päls, han får jättelätt skav. Till westernsadeln så har jag köpt en sadelgjord med inbyggt fluff, men det har jag inte till hoppsadeln. Så jag köpte ett löst fluff, som jag tänkte dela på två. Sedan så ska jag ha en bit på var sidan på magplattan. Det kan bli bra tror jag! Detta är också köpt på Hästkällaren,  och på söndagen så var det 30% på allt i butiken. Originalpriset var 39 kronor, men med rabatten så betalade jag ungefär 27 kronor.

mässa4

Eftersom det var 30% så köpte jag faktiskt ett par beige ridbyxor också. Det var lite surt att jag betalat 495 kronor dagen innan, men jag får tänka att priset för bägge ridbyxorna sammanlagt var väldigt bra. Så 495 kronor -30%=346 kronor.  Jag har nu provridit i brallorna i nästan en vecka, och jag tycker att de är grymt bekväma. När jag köpte ridbyxorna på mässan så fick jag en rabattkod på 25% i deras webbshopp, så jag har faktiskt beställt dessa byxor i brunt också. Jag har jättesvårt för att hitta bra ridbyxor, jag vill att de ska ha riktigt hög midja, så jag får passa på när jag väl hittar bra brallor.

börjes

Mina gummistövlar i stallet läcker in, men som ett brev på posten så fick jag mail från Börjes, där det stod att de hade gummistövlar för 99 kronor. Jajjebus sa jag, och skuttade dit på väg hem från Varberg.

freejump1 freejump2

och äntligen- ett par soft up! Jag har velat köpa ett par så länge, men tvekat då de är väldigt dyra. Men i början av juli så bestämde jag mig för att samla ihop alla pengar till stigbyglarna enbart genom att sälja saker som jag hade hemma. Det gick finfint det, så då fick jag inte riktigt lika dåligt samvete när jag köpte dessa. Jag har ridit med dem fyra gånger nu, och de är bara sååå bra! Jag kanske skulle ta och skriva ett first impression inlägg om dem?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>