Torsdag 

Hej på er! 

Vädret är bara för konstigt alltså. Igår när jag cyklade till jobbet så hade jag vantar på mig, och jag skojade med barnen om att de måste ha jacka på sig för att jag skulle kunna lägga stenar i deras fickor för att de inte skulle blåsa bort. I stallet så hade jag stickad tröja och min nya supersnygga Borås grandprix väst på mig, och det var svinkallt. Idag är jag istället ute i t-shirt, och solen skiner. Förvisso så är T-shirten stickad (tänk 40-talet, fastän min är från Indiska, fast jag har köpt den på loppis såklart) men det är SOL! 

Idag så ska jag och El Bruto arbeta med bommar tänkte jag. Jag tänkte lägga upp en ganska lång serie med travbommar så att han verkligen får lyfta på tassarna. Sedan så ska jag packa idag också, min låtsaskusin gifter sig på lördag, och vi är bjudna. Jag har köpt en så himla fin klänning, lovar att visa er bilder! 

   
   
Förresten, igår så skurade jag Brutus box lite! Våra pollar går på bete sedan i början av juni, och vi (eller ja, stallägaren har) har redan högtryckstvättat stallet, och vi har skrubbat väggarna. Men det bor alltid mängder med svalor i stallet på sommaren, och där de har sina bo så blir det hur mycket fågelskit som helst. Jag har inte använt Brutus box ens för förvaring i sommar bara för att den är så äcklig, men igår så tog jag tag i det. Jag hoppas nu på att fåglarna inte smutsar ner mer nu, ungarna borde vara ur bona nu tycker jag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>