Tre är en trend

När jag prenumererade på tidningen ELLE för flera år sedan så hade de en sida som hette ”Tre är en trend”, och det är lite det jag tänker när jag ser denna trio nedan. Jag är en riktig förvaringsnörd, jag älskar att hitta på en massa lösningar på hur saker ska förvaras, framförallt i stallet. Denna gång så har jag tänkt visa er galgar, haha. Så tråkigt inlägg, men ändå.

IMG_3850

Den rosa galgen är till för slipsar, och den köpte jag på Dollarstore i helgen, den kostade 10 kronor. Den vita galgen har jag haft i stallet i flera år, jag har tidigare hängt typ underställ och sådant på den i omklädningsrummet. Den svarta galgen kommer från Ica, och den kostade 15 kronor.

IMG_3851

Den svarta galgen hängde jag på en krok som satt på mitt skåp, och på så vis så blev det mer förvaring på en och samma krok.

IMG_3852

Den vita galgen har jag hängt under min sadel, och där hänger jag mina benskydd när de är blöta. Vi har en superfiffig sak ovanför diskbänken för att torka benskydd på, men den är alltid helt fullbelamrad. Så nu har jag en egen hängare till benskydden!

Den rosa slipsgalgen har jag faktiskt inte hittat någon placering för, men jag funderar på om den ska vara till strumpor och sådant bös i omklädningsrummet. Vi får se helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>