Beställt

Jag har länge irriterat mig på att jag inte har någon klocka på mig i stallet. Nu har jag förvisso inte det utanför stallet heller, för jag har alltid mobilen med mig. Men när jag är i stallet och framförallt när jag rider så vill jag inte ta upp mobilen ur fickan för att kolla klockan. Så då tänkte jag att jag bra skulle köpa någon klocka med urtavla och allt i plast. Men när jag funderade lite mer på det så ville jag även ha en stoppur/timer funktion på klockan. Jag rider en del intervaller i till exempel galopp, och då vore det finfint att kunna ställa ett alarm på typ 60 sekunder.

Så, jag gick in på Tradera, och jag beställde en billig sportklocka för 99 spänn. Jag vet ju inte hur mycket jag kommer att använda klocka, så jag tänkte att jag bara köper en billig för att se vad jag tycker om det.

Sportig PULSKLOCKA med fingertouch - Kronograf - Röd

Denna beställde jag, fast i blått. HÄR finns den att köpa

One thought on “Beställt

  1. […] detta inlägget så skrev jag ju om att jag hade köpt en klocka för att ha till stallet, och den har […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>