Jag är tillbaka!

Hej på er!

Nu var det otroligt längesedan som jag bloggade. Jag har bara inte haft lust för det helt enkelt. Det har känts så jobbigt att skriva och redigera bilder, det har varit jobbigt att lägga tid på att komma på bra inlägg, och det har bara varit jobbigt att tänka på bloggen. Så jag tog beslutet att helt strunta i att blogga, jag var inte ens säker på att jag ville fortsätta blogga alls. Men så har det långsamt blivit så att jag blivit mer och mer inspirerad till att blogga, jag formulerar inlägg i huvudet och tänker på bra bilder.

Så min tanke är att fortsätta blogga nu, och jag hoppas på att hitta mycket inspiration. För det är ju så, jag tycker att det är väldigt roligt att skriva och att fota mycket, och jag har varit bloggare i tio år. Eventuellt så blir det en del förändringar som kan göra mig väldigt gott, och då kommer bloggen att blomstra. Nu för tiden så går de flesta över till Youtube, men jag känner bara att det inte är mitt medie. Jag är så  mycket bättre på att uttrycka mig i skrift, och jag tror fortfarande att det finns en kraft i bloggar som Youtube inte kan ta över helt och hållet. Jag läser till exempel ganska få hästbloggar nu, just för att jag tycker att många har blivit dåliga. Men jag saknar det där med en riktigt bra hästblogg, och kanske är det så att jag ska bygga upp den bloggen som jag själv hade velat läsa!

Stay tuned, helt enkelt!

IMG_3781

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>