Wanties

Mina absoluta favorittröjor att ha i stallet är utan tvekan kabelstickade tröjor. Jag har i flera färger och modeller, och nu när det börjar bli kallare så kombinerar jag dem med en väst över. Väldigt snyggt, och mycket bekvämt! Jag är väldigt sugen på att köpa en grå och en brun kabelstickad tröja också, och jag har hittat två billiga alternativ på Gina Tricot och på H&M. Kanske får det bli en tur till Överby någon dag jag har tid för att inhandla dessa två snyggingar!

wanties

Tröjan från H&M hittar ni HÄR

Tröjan från Gina Tricot hittar ni HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>