Måndag 10/10

Godmorgon!

Måndag idag då, och idag står tre saker på schemat. Stall, jobb, och sedan ”praktik”. Jag pluggar ju på Uddetorp och ska denna termin läsa pedagogik. Problemet är bara att jag är ensam elev kvar, och att plugga pedagogik som ändå är ett ganska praktiskt ämne är lite svårt som ensam elev. Jag och skolan har därför kommit överens om att jag ska ”skugga” en ridlärare en kväll i veckan för att få inblick i hur pedagogiken fungerar på en ridskola. Nu har jag varit med på storhästlektioner i fyra veckor, och sedan så ska jag byta till ponnylektioner lite längre fram för att se hur pedagogiken fungerar till olika åldersgrupper. Det är väldigt intressant, men det gäller att ta på sig mycket kläder när jag sitter stilla i ridhuset hela kvällen.

Med Brutus tror jag att det får bli tömkörning imorgon, eller så blir det ett dressyrpass.. Jag har inte riktigt bestämt mig ännu utan håller det lite öppet. Det är inte säkert att jag hinner blogga mer idag, jag sitter på ridskolan fram till 20:00 ikväll, och sedan så brukar jag inte hinna så mycket mer än att äta lite kvällsmat och gå och lägga mig.

img_3961-0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>