Nytt på lädervårdsfronten

SANYO DIGITAL CAMERA

Förra veckan så beställde jag lite bös från Börjes, vilket var välbehövligt. Jag har använt ett läderfett från Equifix under cirka ett år, och jag har verkligen Ä.L.S.K.A.T det fettet. När det tog slut så fortsatte jag att använda mitt gamla från Ekol, vilket jag verkligen inte tycker om. Jag tycker att det känns kladdigt och lite strävt att använda. Idag när jag satt i ridhuset och red i dressyrsadel med ridstövlar så kände jag verkligen hur grejerna fastnade i varandra pga det där rackarns fettet. Då är det ändå ett par dagar sedan jag smorde sakerna… Nä, usch! Men som tur är så beställde jag två nya produkter som jag verkligen ser fram emot att använda. Den ena heter Horsemans one step cream leather cleaner & conditioner. Det ska alltså vara en två-i-ett, med både tvål och infettning. Jag tänker att det kan vara en väldigt bra vardagslösning när en kanske inte har tiden att putsa och fetta in. Den andra produkten är ett fett från Effax, som jag har hört så mycket bra om.

Är det någon av er som har använt dessa? Jag återkommer med en produktrecension!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>