Tick tock

I detta inlägget så skrev jag ju om att jag hade köpt en klocka för att ha till stallet, och den har anlänt och jag har använt den i över en månad. Jag måste bara säga att det var ett väldigt bra köp, det är såå skönt att slippa ta upp mobilen så fort jag ska titta på klockan. Nackdelen är helt klart att jag dock missar om någon försöker nå mig, haha! Om jag hänger av mig jackan med telefonen i fickan så tittar jag inte på mobilen fören jag ska åka hem typ…

Men väldigt värt det, och det är skönt att bara ta det lugnt och ägna mig åt Brutus utan att bli störd av sms eller pushnotiser. 99 kronor betalade jag för denna klocka.

img_3958

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>