Mycket på gång

Hej!

Utebliven bloggning i två dagar, vilket beror på att jag haft mycket att göra. I fredags så hade jag stängning på jobbet, vilket jag faktiskt tycker om. Det brukar vara max tio barn kvar efter 16:30 (totalt från alla fritidsavdelningar alltså), och då har en verkligen tid att prata med alla och en kan sitta och spela spel och umgås. Just att prata med alla barn varje dag tycker jag känns jätteviktigt för mig, jag vill verkligen att de ska känna att jag bryr mig om dem och att de ska kunna prata med mig.

Brutus vilade i fredags, så mamma och pappa var snälla och hjälpte mig med stallet. Så när jag slutade jobbet så cyklade jag hem och så lagade vi pizza. Sedan ägnade jag kvällen åt att titta på Youtube och sådär.

Igår, alltså lördag, så var vi ute på äventyr. Vad vi gjorde får ni veta snart, det kanske var ett sådant där superhemligt bloggmöte? Nejdå, det var det inte. Men snart får ni veta. Sedan åkte vi hem, och så tog jag cykeln till stallet. Jag och Brutus var sedan ute i skogen och klättrade, och Brutus såg en livsfarlig mördarhare som han blev jätterädd för. Han hoppade till och ställde sig sedan tätt intill mig, så att jag kunde skydda honom från detta blodtörstiga vilddjur. Sedan passade jag på att smörja min utrustning. I torsdags så tvättade jag och fettade in min dressyrsadel, och igår så var det dags för hoppsadeln och två av tränsen.

Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka och handla lite, och i kväll så är det dags för styrelsemöte. I veckan så händer det en del saker, men jag ska försöka hinna med att rensa lite bland mina saker också. Jag tror att jag har väldigt mycket bös i stallet som jag aldrig använder, och då kan jag lika väl ta hem det för att sälja eller ge bort.

img_4017

Jag har hunnit med att sitta ute hos kaninerna idag också. Jag brukar sitta och läsa när jag är ute, och Walter (på bilden) kan då hoppa upp och sätta sig i boken och kräva att bli klappad på. Knasnin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>