Recension av läderprodukter

Nu så har jag använt mina nya lädervårdsprodukter ett tag, och jag tycker att jag har skapat mig en bra uppfattning om dem så att jag kan recensera!

Vi börjar med den vänstra burken, vilket är en Horseman´s one step cream leather cleaner 6 conditioner. Det är kort och gott en produkt som både tvättar och smörjer samtidigt. Jag tycker verkligen om denna produkt, den är lättarbetad, men dessvärre inte speciellt dryg. Nu så har jag använt den som en tvål helt enkelt, och så har jag fettat lädret efteråt. Jag tycker att den fungerar väldigt bra med en torr svamp, men eftersom svampen blir smutsig vartefter som en tvättar utrustningen så vill i alla fall jag skölja ur den. Det går inte helt smärtfritt med denna produkt, då jag upplever att den inte ”fäster” lika bra på produkterna om svampen är lite fuktig. Så det är ett stort minus med produkten. Jag kommer fortsättningsvis att använda denna rengöring för att snabbt putsa av utrustningen så som stövlarna efter varje ridpass, jag tycker att den är lite för dyr för att använda på all utrustning hela tiden. Så jag kommer att fortsätta med min gamla tvål på mycket, men som sagt, en snabb uppfräschning kommer definitivt att göras med denna produkt! (om det inte är så att jag vinner på lotto och kan köpa obegränsat av denna kräm!) 109 kronor kostar en burk, jag köpte via Börjes

SANYO DIGITAL CAMERA

Nästa burk innehåller Effax läderbalsam. Detta balsam är väldigt hårt i konsistensen, men det mjukar upp väldigt bra. Det lämnar inte alls kvar samma klibbiga hinna som mitt tidigare läderbalsam från Ekol gör, vilket är väldigt bra. Jag saknar dock det där bivaxet i balsamet, som en annan av mina läderbalsam hade. Det kändes som om det var mer vårdande.. Men jag ger det tummen upp! 119 kronor betalade jag på Börjes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>