Pimp My Ride-snygga bokstäver

Jag har två rullar med kontaktplast som jag brukar använda till namnlappar till Brutus saker, men nu när jag skulle göra nya fina och byta ut de gamla mot så fick jag en idé. Istället för att klippa ut en lapp och skriva på så borde bokstäverna vara i plast! Men eftersom texten måste skrivas bakochfram på pappret så tänkte jag att jag använder datorn som ljusbord. Kolla här:

img_4135

Först så skrev jag texten i ett snyggt typsnitt. Jag valde att använda paint, haha!

img_4136

Sedan gjorde jag texten spegelvänd

img_4137

Sedan la jag pappret över och målade av

img_4138

Sådär ja, bara att klippa ut!

img_4140img_4139

Klart! Jag lovar att bokstäverna är lika stora, men de är lite böjda på bilden eftersom plasten är en rulle. Det kommer bli jättefint på plats!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>