Söndag 23 oktober

Hej hopp!

Eller inte speciellt mycket hopp förresten, jag har varit stilla hela helgen. I fredags så började jag känna mig sjuk, jag blev hes och var bara riktigt hängig. Igår vaknade jag upp och hade nästan tappat rösten. Mamma var med i stallet och hjälpte mig med mockning och sådant, så att jag bara behövde pyssla om Brutus. Resten av dagen låg jag bara i sängen och vilade, och hade feber. Det enda produktiva jag gjorde var att bädda rent sängen pga det är den bästa känslan som finns att ha nytvättade sängkläder, och det blev jag alldeles matt av att göra.

Idag har jag bara suttit i soffan under en filt och tittat på Simpsons. Jag har pysslat lite också, vad får ni se i ett senare inlägg. Om ett par timmar så ska jag till stallet, och vi ska då få besök. Det är nämligen såhär att Brutus och jag ska flytta till ett nytt stall på lördag, så idag kommer den nya stallägaren och hälsar på oss.

img_4126

 

Igår så tog jag btw med mig en halsduk till stallet. Det var nog det bästa beslut jag någonsin gjort. Jag kommer dock aldrig någonsin att rida med halsduken på, men i stallet så är det väldigt gött! Och ja, här har jag tagit kort på mig själv i spegeln. Jag vet inte hur en tar selfies, jag gör det typ aldrig! Någon som har selfieskola?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>