Söndag kväll

Nu har jag precis landat i soffan efter att ha spenderat tid med min favorit, El Bruto. Han var väldigt pratig idag, han grejade och han buffade och han grejade lite till. Ja, ganska rastlös helt enkelt. Jag ska nu googla runt efter bra idéer på hjärngympa för fluffisen. Jag brukar ofta leka med en pilatesboll, en presenning eller med klickern, men jag skulle vilja hitta på något nytt. Vi får se vad jag hittar, om jag hittar något bra så kommer jag såklart att tipsa om det här.

I veckan så ska Brutus få ta det väldigt lugnt, vi ska mest leka har jag tänkt. Jag ska städa mycket denna vecka, jag ska städa och rensa allt innehåll i mina skåp i stallet, och jag ska gå igenom alla täcken som ligger i mitt tävlingsskåp. På lördag så flyttar vi, så på söndag så ska jag städa ur hela skåpet och torka hyllor och sådant. Då ska även boxen städas, torka galler och sådant. Jag skulle helst vilja hinna med att smörja sadlarna och alla tränsen ordentligt också, och tvätta alla borstar. Men det får vi se om jag hinner, jag tror inte att jag kommer att ha så mycket tid.

img_4122

Här kommer en bild från i torsdags. Verkligen kravlöst, jag ville egentligen bara känna hur han rörde sig. Händerna brett isär också, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>