Flytt

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, och det beror på att jag har haft väldigt mycket att göra, och jag har prioriterat bloggen längst ned på listan av saker att göra. I lördags så flyttade nämligen Brutus till ett nytt stall! Under hela vecka 43 så städade jag lite i stallet varje dag, för att det bara skulle vara att ta grejerna ur skåpen sedan på lördagen och köra till nya stallet. Jag har kvar att torka ur skåpen och skura boxen, men det behöver jag inte göra än på ett dag då jag har uppsägningstid på boxen. img_4145

I lördags så tömde vi skåpen och ställde ut allt i bilen och transporten. img_4147

Det var mycket saker vill jag lova!img_4146

När allt var i bilen så fick Brutus gå på transporten. Det var inga problem alls.

img_4165

Sedan kom vi till nya stallet! Brutus fick först stå och vila i boxen en stund, och sedan så släppte vi ut hästarna i hagen. De var så himla söta! De hälsade på varandra, och sedan så visade stallägarens häst runt Brutus i hagen. De travade omkring, och det var precis som om stallägarens häst visade hur alla staketen gick, var det var stopp och var de kunde gå. Sedan visade hon var de brukar få lunchhö, och sist men inte minst så visade hon vart det finns vatten. Så himla söta! img_4159

Brutus fina box! Så mysigt med spån, det ser inte så mycket ut när jag skyfflat ihop det till en hög, men jag lovar att det blir fluffigt och mjukt att ligga på när han sprider ut det. img_4164

Jag känner redan att både jag och Brutus trivs såååå bra! Det känns bara så positivt i stallet, och timmarna bara springer iväg. I lördags så var jag i stallet i nio timmar (då inklusive flytt), i går så blev det åtta timmar, och idag blev det sju timmar. Jag gör inte så mycket egentligen, bara hänger med hästarna, pillar i stallet, och så ägnar jag mycket tid åt att stå och titta på hästarna. Det är så roligt att se hur de beter sig mot varandra, hur samspelet fungerar och hur deras lilla flock är.

Jag känner verkligen att detta kommer att bli så himla bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>