1 november 2007

1 november 2007 är ett datum som jag alltid kommer att minnas. Den 1 november 2007 så fick nämligen min första skötponny galoppera till Trapalanda. Hendel är den finaste häst jag någonsin träffat, med ett hjärta av guld. Han har lärt mig allt, vi var ute i skogen barbacka och hoppade diken, vi red till en gammal trädgård och käkade äpplen direkt ur trädet, och vi badade i sjön tillsammans. Hendel kommer alltid att vara min favoritponny.

♥Hendel 1981-2007♥

Videon är filmad de sista timmarna i livet. Fy vad jag grät, vi var ute och åt gräs, och han fick äta kanelbullar och dricka äppeljuice.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>