Tisdag 1 november

Idag blev det en lång dag i stallet igen, hehe. Jag hade tänkt att vara lite snabbare, men det blev sju timmar ändå. Men jag klagar inte, att vara i stallet är verkligen det bästa jag vet. Imorgon har jag dock lite tidspress, jag ska hämta min kompis Linnea klockan 12 och så ska vi åka till Ikea. Jag har nämligen skrivit på kontraktet för min lägenhet idag, så nu ska det handlas prylar! Det mesta köper jag second hand, men vissa saker så som handdukar och vissa kökssaker vill jag ha nytt. img_4187

Igår så fick Brutus en present av stallägaren, en superfin grimma! Alltså ser ni hur den glittrar!? Bling och strass, och så ljusblå. Så himla fin! ♥img_4184

Hovslagaren kom ut till Brutus idag, och då fick han ha på sig sin nya fingrimma. img_4188

Under de fem åren som jag haft Brutus så har vi aldrig haft boxdörrar som går att öppna. Det har vi dock nu, och Brutus gillar att sticka ut huvudet och kika på omgivningen (och helst av allt så tar han tag i täckena som hänger utanför boxen och slänger ner dem på golvet.) Han var söt direkt när han kom in i sin nya box och upptäckte att det gick att sticka ut huvudet, han vågade inte riktigt kika ut, men nu älskar han det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>